Köp & leveransvilkor

Öppet köp


Alltid 30 dagar öppet köp hos oss vid obruten förpackning.
 

Leveranstid


1-6 arbetsdagar om inget annat anges.

När din beställning har skickats kommer du få ett meddelande skickat till din e-postadress. Naturligtvis strävar vi efter att leverera din beställning så fort som möjligt och vi behandlar alla beställningar omgående. Leverans sker via DHL/Posten som brev eller paket.

Vid eventuella leveransproblem gör vi vårt yttersta för att informera kunden om beräknad leveranstid. 

 

Frakt


Fri frakt inom Sverige vid beställning för min 499 kr.
 

Priser


Alla priser är angivna inklusive 25% moms.
 

Garanti


Vi efterföljer gällande svensk garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier. Vi lämnar 2 års fabriksgaranti för tillverkningsfel på samtliga produkter om inget annat anges. I vissa fall gäller längre garantier, men då anges detta i produktbeskrivningen för produkten.

 

Reklamationer


Vi kontrollerar att samtliga varor är felfria vid leveranstillfället. Om en vara skulle vara defekt eller fellevererad, ber vi dig att kontakta kundtjänst för att på så sätt kunna få felet åtgärdat.
 

Betalning


Vi erbjuder följande betalningsalternativ:

  • Visa kortbetalning
  • Mastercard kortbetalning
  • Direktbetalning via din internetbank
  • Fakturabetalning

 

Kortbetalning


Alla kortbetalningar och direktbetalningar hanteras av vår partner för betallösningar, Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. 

Läs mer om Payson här: www.payson.se 

Direktbetalning via din internetbank (Nordea, Swedbank, Handelsbanken)


Säkert och snabbt sätt att betala genom er internetbank. Ni använder er säkerhetsdosa som ni har fått från er bank för att logga in på er internetbank och slutför betalningen där. Alla kopplingar mot respektive banksystem hanteras av vår partner för betalningslösningar, Payson. För mer information om Payson klicka här.


 

Fakturabetalning

Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 25 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

 

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträdaavtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunnanyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande avångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.


 

Lagval


Tvist enligt dessa villkor skall avgöras enligt svensk lag. Globalxdesign AB, som äger och driver Globalxdesign (www.globalxdesign.com) följer Allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.


 

Personuppgiftspolicy


Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kontakta kundtjänst.

Globalxdesign AB kommer aldrig att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.

För statistiska syften kommer vi kunna lagra information så som din IP-adress, sidor du har tittat på och när, samt vilken internet browser du använt. Upplysningarna används endast i samband med utveckling och drift av Globalxdesign's internetlösningar. Om dina browser-inställningar tillåter cookies, kommer en cookie att lagras i det ögonblick du besöker www.globalxdesign.com.


 

Nyhetsutskick


Eventuella nyhetsbrev innehållande information och produkterbjudanden skickas normalt ut via e-post. Om du ej längre önskar få nyhetsutskicket kan du enkelt avregistrerad dig genom att logga in på "Mitt konto" och ange detta, eller kontakta vår kundstjänst.


 

Åldersgräns


Vi kan inte ta emot beställningar från personer under 18 år. 

 Globalxdesign AB
Rälsgatan 2
722 33 Västerås


Telefon: 072-5705870, 0706244026
E-postadress: order@globalxdesign.com

Organisationsnummer: 556921-8331
Godkänd för F-skattNär du beställer varor från Globalxdesign, har du därmed godkänt köp- och leveransvillkoren. Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel eller felskrivningar. Ändringar i leverans- och köpvillkoren kan ske fortlöpande och du finner alltid de aktuella köp- och leveransvillkoren på
http://www.globalxdesign.com/kop_leveransvillkor