Høie Herkules Barn m/bioactive kudde 40 x 50 cm

Hoie Herkules Barn är en exklusiv serie täcken och kuddar fyllt med en Trevira Bioactive antibakteriellt fiber som förhindrar både utveckling av bakterier och dålig lukt i textilen -och ger en frisk och sund sovmiljö.

Effekten är permanent inbyggd i fibern och försvinner inte efter tvätt. Täcket är genomstickat och har tyg i mjuk och slitstark polyester/bomullscombric. Kuddarna är quiltade med Trevira Bioactive,och fyllt med polyesterbollfiber för maximalt komfort och stöd. Kuddarna har tyg i polyester/bomullscambric.

 

Produceras i Norge

Mascot Høie är idag den största producenten av täcken och kuddar i skandinavien. Med norsk produktion kan konsumenten känna sig trygg på att produkterna uppfyller och tillfredställer skandinaviska kvalitetskrav. Vi fokuserar särskilt på miljökrav och etisk handel. Med produktion i Norge skonar vi miljön från långa transporter av volymiösa produkter och därmed bedrar vi till minskade utsläpp av koldioxid CO2.

Høie Fiber
Med Høie position på marknaden krävs det att vi är i täten när det gäller produktutveckling. På täck- och kuddsidan har det hänt otroligt mycket senaste åren.

Ett täcke är inte längre bara ett täcke. Nu drar man nytta av alla de positiva forskningsresultat som kommit fram i samband med att man utvecklat nya sportkläder, sjukvårdskläder samt material framtagna inom rymdforskningen. Allt detta finns nu i sovrummet!

Målsättningen är att ge trötta kroppar och styva leder en stund av avslappnad sömn, för att vakna utvilad och redo att ta sig an vardagens utmaningar.

Poliesterfiber är ett hygieniskt isoleringsmaterial som inte tar åt sig fukt eller lukt, och som inte dammar. Fiber är allargivänligt och ger produkter till rimliga priser och har dessa egenskaper:

  • Hygieniska och allaergi vänliga
  • Hög isolationsförmåga
  • Känns lätt och luftigt
  • Transporterar bort luftfuktighet
  • Maskintvättbar och kort torktid 

Höies kvalitetskontroll
Høie täcken och kuddar har genomgått stränga kvalitetskontroller och är testade mot förekomsten av hälsåvådliga ämnen. Produkterna är godkända enligt Öko-Tex 100 Standard. Klass 1 för barn och klass 2 för vuxna.

Tvätt & sköttselråd
Använd ulltvättmedel utan enzymer. Måste torkas i tumlare - kuddar på högsta temeperatur. Skakas emellan i torkprocessen.

Varumärke: Høie of Scandinavia
Antal: 1 st kudde
Storlek: 40x50 cm, 220 g
Färg: Vit
Material: Trevira Bioactive fiber ,polyester/bomullscambric

 

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte.
    Dålig           Bra

Høie Herkules Barn m/Bioactive kudde 40 x 50 cm

  • Tillverkare: Høie
  • Artikelnummer: 900014
  • Lagerstatus: 9
  • 199.00:-

  • Exkl moms: 159.20:-

Relaterade produkter

Høie Bamsebjörn barnpläd, ljusblå 100% ull

Høie Bamsebjörn barnpläd, ljusblå 100% ull

Høie Bamsebjörn barnpläd, ljus..

399.00:- Exkl moms: 319.20:-

Høie Bamsebjörn barnpläd, ljusbrun 100% ull

Høie Bamsebjörn barnpläd, ljusbrun 100% ull

Høie Bamsebjörn barnpläd, ljus..

399.00:- Exkl moms: 319.20:-

Høie Herkules barnset täcke, kudde och pläd, Bioactive

Høie Herkules barnset täcke, kudde och pläd, Bioactive

Ett exklusivt barnset innehåll..

899.00:- Exkl moms: 719.20:-

Tags: Barntäcke, barnkudde, exklusiv, trevira, bioactive, antibakteriell, Høie, höie, hoie